Лудогорец стигна до 1:1 в гостуването си на ХИК Хелзинки в

...
Лудогорец стигна до 1:1 в гостуването си на ХИК Хелзинки в
Коментари Харесай

Лудогорец стигна само до точка в Хелзинки

Лудогорец стигна до 1:1 в гостуването си на ХИК Хелзинки в Лига Европа. Шампионите на България поведоха в 10-ата минута. ХИК изравни при започване на втората част. Това беше първият гол за финландския отбор в груповата фаза през този сезон.

С точката Лудогорец събра четири и се изкачи краткотрайно на второ място в групата. има шест точки, Рома – три. Те обаче играят по-късно в Рим..

Разградчани поведоха с втората си офанзива. Текпетей пусна към Каули, който изведе Тисера, а аржентинецът прати топката в мрежата. Домакините натиснаха, само че чак в 28-ата минута стигнаха до първата си заплаха.

През втората част от ХИК се разигра. Първо Браун излезе самичък против Падт, само че вратарят избави. В 55-ата минута обаче домакините изравниха. Перперим Хетемай засече остро центриране на Хостика и вкара за 1:1.

Зелените пробваха отново да поведат, само че бяха избавени от Падт, спрял в 84-ата минута Радулович. След това Нонато и Каули изпуснаха за орлите.

„ Победата беше наша, само че направихме тактическа неточност. В идващия мач още веднъж ще излезем за победа. За нас е значимо да играем добре и да се представим на нужното равнище. Докъде ще стигнем следва да забележим “, сподели капитанът Антон Недялков.

„ Когато водиш и получиш гол от статично положения не е добре. Още повече, че до момента се справяхме при статични положения. Трудно е да кажа, че загубихме две точки. Този резултат е подобаващ поради играта на двата тима “, разяснява треньорът Анте Шимунджа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР